Kwaliteit en passie

Traiteur Dîner Privé maakt deel uit van Stars of Flanders, een slagkrachtige familiale groep met unieke hospitality-locaties in Vlaanderen waartoe ook de Auberge Du Pêcheur, Hotel Serwir, hotel Gosset en brasserie Charl’s deel van uitmaken.

Traiteur Dîner Privé stelt zichzelf voortdurend in vraag en blijft daarom aan de top van de traiteurs meedraaien. De vele samenwerkingen met gerenommeerde chefs maken dat we steeds innovatief uit de hoek komen.

Wij zijn actief zowel in de privé-sfeer, de bedrijfswereld als publieke evenementen.
Wie eens klant wordt, blijft bij ons ook nadien klant, wat boekdelen spreekt.

Elk diner, feest of evenement heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Boek je event

Heb je binnenkort iets te vieren?
Wij contacteren je geheel vrijblijvend en stellen u onze expertise ter beschikking. Het team van Diner Privé gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek als start van een succesvolle samenwerking. Samen met jou creëren we je cateringconcept op maat, volgens je wensen en persoonlijkheid! Jij hoeft enkel te genieten van jouw feest.

Boek je event
Stars of Flanders

Stars of Flanders is het kwaliteitslabel van een slagkrachtige groep met unieke hospitality-locaties in Vlaanderen. Het garandeert een unieke logeer- of meetingervaring voor zijn gasten in combinatie met uitstekend tafelen.