Over ons

Elk diner is maatwerk

Diner Privé is sinds 1998 actief en huisvest zijn keuken in Groot-Bijgaarden. Daar wij hygiëne hoog in ons vaandel dragen zijn wij in het bezit van een smiley en is onze keuken HACCP gecertificeerd.

Jan Verhelle en Jan Le Noir zijn de 2 drijvende krachten achter Dîner privé in samenwerking met de broers Serge en Dimitri Vermeersch.

De kwaliteit die zusterbedrijven zoals de Auberge Du Pêcheur te Sint-Martens-Latem, de Charl’s te Knokke aan hun klanten bieden wenst Dîner Privé door te trekken op locatie. Daartoe werd het label “Stars of Flanders” in het leven geroepen wat staat voor een slagkrachtige groep met unieke hospitality locaties in Vlaanderen. Klasse, gemoedelijkheid en persoonlijke service staan steevast centraal bij elke opdracht.

Elk diner is maatwerk

Privéfeesten

Traiteur Dîner Privé kookt niet enkel op topniveau, wij zorgen tevens voor een vlekkeloze en professionele bediening zodat uzelf met een gerust hart kan genieten.

Onze maître is van aanvang tot einde aanwezig op uw feest en zorgt ervoor dat bij vertrek ook alles netjes achtergelaten wordt.

Privéfeesten

Bedrijfsfeesten

Wens je als bedrijf je medewerkers, je klanten of je leveranciers eens te verwennen … wij weten van aanpakken.

Wij denken mee welke richting het feest best uitgaat om er een geslaagde avond van te maken. Referenties voldoende om u te overtuigen met ons in zee te gaan. Neem contact met ons en wij werken met plezier een voorstel op maat uit.

Bedrijfsfeesten

Publieke evenementen

Jaarlijks voorzien wij de catering tijdens een aantal grote publieke evenementen.

De “Zoute Grand Prix” doet jaarlijks beroep op Dîner Privé als vaste cateraar. Het gala-diner wordt steeds vergezeld van een topchef zoals Tim Boury, Yves Mattagne, Wout Bru, Benoit De Witte ….

Tijdens de voorjaarsklassiekers verzorgen wij de VIP-catering voor Flanders Classics, de Scheldeprijs, de Brabantse Pijl ….

Publieke evenementen

Certificaten

Diner Privé is in het bezit van het CO2 neutraal label waardoor men een belangrijke bijdrage levert aan een duurzame samenleving. Zo worden de diverse ingrediënten zorgvuldig gedoseerd op basis van een inventarisatie van de wensen en noden van de klant. Hierdoor kan men maximaal inzetten op seizoensgerechten en lokale producten om zo de uitstoot van CO2 te reduceren. De afvalstoffen worden maximaal gerecycleerd waardoor deze opnieuw gebruikt kunnen worden in grondstoffen voor nieuwe producten of omgezet kunnen worden in energie. Verpakkingsmaterialen worden maximaal gereduceerd door gebruik te maken van herbruikbare materialen. Op deze manier draagt Diner Privé zijn steentje bij aan een duurzame samenleving.