Kom werken bij Dîner Privé

Wegens succes en continue uitbreiding van onze activiteiten, zijn wij op zoek naar:

Keukenpersoneel kok koude keuken of sous chef (m/v)

  • Kok (m/v) met de nodige ervaring en opleiding hotelschool
  • Halftijds en/of voltijds
  • Flexibele arbeidsuren 
  • Eigen vervoer
  • Dynamisch, creatief, leergierig en teamplayer
  • In een aangename werkomgeving met een jong team
  • Wij werken veel samen met gerenomeerde topchefs zoals Wout Bru, Benoit Dewitte, Yves Mattagne, … wat bijzonder verrijkend is

Interesse in een nieuwe uitdaging, bel voor een afspraak met Jan Verhelle 0496/86.18.50 of mail naar jan@diner-prive.be

Adres van de werkplek:
Alfons Gossetlaan 52
1702 Dilbeek

Keukenpersoneel voor de koude keuken

Eventverantwoordelijke

Als eventverantwoordelijke bent u gemotiveerd, dynamisch, flexibel, minimaal tweetalig (moedertaal Nederlands) en heeft u de nodige ervaring en opleiding. U bent creatief, leergierig en een teamplayer.

Het takenpakket omvat onder meer:

  • Zelfstandig event kunnen opbouwen – organiseren en uitvoeren.
    De leiding over het zaalpersoneel, de ‘maître d’hôtel’ tijdens het feest en de contactpersoon/vertrouwenspersoon met de klant
  • Opmaken van weekplanning - evenementenfiches
  • Opmaken van de personeelsplanning en boeken extra zaalpersoneel
  • Verantwoordelijk voor ‘SMILEY’ – HACCP
  • Opvolging wagenpark
  • Bestellen van de dranken en nodige (huur)materiaal
  • Stockbeheer

Wij werken vaak samen met gerenommeerde topchefs zoals Wout Bru, Benoit Dewitte, Yves Mattagne, enzoverder, wat bijzonder verrijkend is. Wij maken deel uit van de groep Flanders Hotel Holding met onder andere Auberge Du Pêcheur, Hotel Serwir, Hotel Gosset en Brasserie Charl’s.

Interesse in een nieuwe uitdaging, bel voor een afspraak met Jan Verhelle 0496/86.18.50 of mail naar jan@diner-prive.be