Referenties

Beste Chef en koks,

Beste barman, kelners en medewerkers,

Beste Jan,

De ganse familie wil jullie allen van ganser harte bedanken voor het fantastisch werk dat jullie bij ons hebben verwezenlijkt.

Jullie inzet en uitstekende werking hebben ertoe gedragen dat wij voluit konden genieten.

Iedereen heeft met veel lof gesproken over het uitgebreid menu dat uitzonderlijk lekker was. Een topper was zeker de Tartaar van geelvintonijn met gebakken foie. 

Bedankt dat jullie aparte menu’s klaarmaakten voor de vegetariërs, die ook heel tevreden waren.

Jullie waren allen heel vriendelijk en behulpzaam en hebben op een heel professionele en discrete manier opgediend. Het was dan ook een plezier voor ons van zonder enige zorg te kunnen feesten. 

Proficiat voor jullie gepresteerde werk en DANK U WEL.

Met vriendelijke groeten,

Familie De Wulf

Huwelijk

ik wil je nogmaals bedanken voor het goede verloop van het personeelsfeest, ik hoor alleen maar positieve reacties! Iedereen was dus content :)

Personeelsfeest

Ik wil jullie feliciteren met de topprestatie die jullie afgelopen vrijdag hebben neergezet. Ik hoor alleen maar lovende berichten zowel qua bediening, het lekkere eten, lekkere drank, en uiteraard de lekkere desserts! Nu zelf ben ik niet altijd een cadeau op zo’n event met al mijn allergieën, maar het was echt top! Ik heb super lekker gegeten en het was het beste wat ik ooit gekregen heb op zo’n event sinds de 7 jaren dat ik nu allergisch ben! Ik apprecieer dit ten zeerste en wil jullie hiervoor nog even speciaal bedanken voor deze effort! Op die manier moest ik niet kwijlend toekijken naar al het lekkers wat de andere hadden maar kon ik zelf mee genieten! Een dikke welgemeende dankjewel hiervoor!

Winterparty

Nog even herhalen hoe perfect jullie de hele rouwmaaltijd hebben georchestreerd, alles tot in de puntjes en details, hartelijk dank hiervoor.

Rouwmaaltijd

Dank voor het geslaagd diner.

De wijnen en gerechten waren delicieus. De bediening was perfect, fris jong in de mooie stijlvolle vestjes en beleefd. 

We hebben van alle kanten prima commentaar gekregen.

Er was ‘s avonds onder de tent een heel charmante sfeer. 

Dank voor het perfecte en vriendelijke management door jullie.

Diner

Graag wens ik u uit naam van het museum hartelijk te danken en te complimenteren voor de feilloze prestatie en service die Jan samen met Wouter en Matthieu hebben gebracht tijdens het GALA afgelopen zaterdag.

Alles was juist; de bediening, de wijnen, de heerlijke gerechten! Ik kreeg enkel lovende woorden te horen.

 

Gala Museum DD

Ik wil u hartelijk bedanken voor de geweldige avond van het MDD gala.

De samenwerking tussen Dîner Privé, Eland en Matthieu Beudaert & D.D. Trans leverde zeer positieve reacties op. Dankzij Dîner Privé was alles tot in de puntjes verzorgd en verliep vlekkeloos.

Ik kijk uit naar onze volgende samenwerking!

Gala MDD