Partners

Filip Claeys

 Filip Claeys

Filip Claeys kennen we als een bescheiden, maar koppige doorzetter. Trouw aan zijn roots – grootvader was visser – plaatst hij Noordzeevis prominent op zijn kaart. Hij kiest daarbij resoluut en gedurfd voor de minder populaire soorten.

Filip Claeys

David Martin

 David Martin

"De gastronomische ervaring op grote schaal laten beleven is niet eenvoudig, want dan heeft u een sterke partner nodig die tot in de kleinste details te werk gaat. Gezien Diner Privé aan deze eisen voldoet, werken we reeds sinds jaren nauw samen met hen om de culinaire beproeving te laten beleven wat ook ons tweesterren Michelin restaurant LA PAIX te bieden heeft."

David Martin

Tim Boury

 Tim Boury

‘Diner Privé legt de lat voor haarzelf net zo hoog als wijzelf. Onze hoge kwaliteitseisen van product en bereidingswijze worden perfect gerespecteerd.’

Tim Boury

Peter Goossens

 Peter Goossens

Diner Privé is een traiteur van topniveau waarmee ik in het verleden al meermaals heb samengewerkt.

Ze hebben veel ervaring met feesten voor grote groepen en zorgen voor bekwaam keukenpersoneel en mensen om op te dienen in de zaal.

Peter Goossens

Michelin

 Michelin

We zijn trots dat we de drie Michelin events met jullie georganiseerd hebben.
Namens alle teams willen we u bedanken voor uw medewerking. Bedankt om van dit project een succes te maken.
Dit succes zullen we volgend jaar opnieuw verder zetten zodat onze 2.200 klanten bij deze drie evenementen opnieuw een uitzonderlijke gastronomische ervaring kunnen beleven.

Guide Michelin Michelin